Downloadnieuws: Battlefield, Far Cry en EA Sale

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en zoals gebruikelijk is het dan tijd voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Battlefield-deals, Far Cry 4 en Far Cry Primal, en een EA Sale.

XBL - Battlefield-deals

Voor de Xbox One zijn nu een aantal Battlefield-deals te vinden. Zo krijg je dertig procent korting op Battlefield 1 Revolution, veertig procent op de Premium Pass en 25 procent korting op de bundel met daarin Battlefield 1 en Titanfall 2. Naast deze deals zijn ook Battlefield 4 en Battlefield Hardline in de aanbieding, en kun je daarnaast ook een bundel aanschaffen met daarin beide games.

XBL - Far Cry 4 en Far Cry Primal

Fans van open wereld-games zitten goed met Far Cry 4 en Far Cry Primal. De eerste speelt zich af in de moderne tijd, terwijl je in de tweede de de oertijd verkent. Beide games zijn los of samen aan te schaffen met maar liefst zestig procent korting. Deze korting is ook van toepassing op de Special Editions en extra content zoals de Season Pass.

PSN - EA Sale

Deze week is er een grote EA Sale in de PlayStation Store. Er zijn tientallen games en extra content in de aanbieding. Voor de PlayStation 4 is onder andere Titanfall 2 verkrijgbaar voor 19,99 euro, Need for Speed: Rivals voor 6,99 euro en Unravel voor 4,99 euro. PlayStation 3-bezitters kunnen onder andere kiezen voor Battlefield 1943 voor 2,99 euro, Alice: Madness Returns voor 3,99 euro en de Mass Effect Trilogy voor 9,99 euro.

Lees meer