Downloadnieuws: Sniper Ghost Warrior 3: The Sabotage en Modern Warfare Remastered

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn aanbeland bij donderdag en dat betekent dat het tijd is om het downloadnieuws door te nemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Sniper Ghost Warrior 3: The Sabotage, Call of Duty: Modern Warfare Remastered en The Disney Afternoon Collection.

Steam, PSN, XBL - Sniper Ghost Warrior 3: The Sabotage

Sniper Ghost Warrior 3 heeft zijn eerste grote DLC-pack ontvangen in de vorm van The Sabotage. Hierin speel je niet als Jonathan North, maar als zijn broer Robert. In deze prequel probeert hij de rebellen te helpen in hun strijd tegen de 23 Society. De content bevat een nieuwe regio, nieuwe wapens en meer. Sniper Ghost Warrior 3: The Sabotage is nu te downloaden voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

PSN - Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is nu Deal of the Week in de PlayStation Store. De game is vele malen bekroond om zijn uitstekende campagne en geweldige multiplayer-modus. Nu met betere graphics, geluid en gameplay-aanpassingen zodat zowel fans als nieuwkomers kunnen genieten van deze klassieker. Call of Duty: Modern Warfare Remastered is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 voor 29,99 euro.

XBL - The Disney Afternoon Collection

The Disney Afternoon Collection is een bundel met zes klassieke Disney-games. Het gaat om Chip 'n Dale Rescue Rangers, Chip 'n Dale Rescue Rangers 2, Darkwing Duck, DuckTales, DuckTales 2 en TaleSpin. De games draaien op een resolutie van 1080p en bevatten allen een Rewind-mogelijkheid om die ouderwets moeilijke stukjes ongeschonden door te komen. Op The Disney Afternoon Collection voor de Xbox One wordt deze week vijftig procent korting gegeven.

Lees meer