Downloadnieuws: Rainbow Six: Siege, Sherlock Holmes en Dark Souls III

Geplaatst: 24 augustus 2017 15:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en zoals gebruikelijk nemen we dan het downloadnieuws door. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Sherlock Holmes: The Devil's Daughter en Dark Souls III.

Steam, XBL, PSN - Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Vanaf vandaag tot en met 27 augustus is Tom Clancy's Rainbow Six Siege gratis uit te proberen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het gratis weekend vindt plaats vlak voor de release van Operation Blood Orchid, die nieuwe gratis content-update voor de tactische multiplayer-shooter. Spelers die na het spelen interesse hebben in de volledige game krijgen korting tot wel 50%. Dit aanbod is geldig tot 3 september en alle voortgang van het gratis weekend kan worden meegenomen naar de volledige game.

XBL - Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

In Sherlock Holmes: The Devil's Daughter kruipen spelers in de huid van de briljante detective, die wordt bijgestaan door Dr. Watson. In de game probeer je vijf zaken op te lossen, terwijl er nog een verhaal op de achtergrond speelt rondom Holmes dochter. Sherlock Holmes: The Devil's Daughter is deze week aan te schaffen voor de Xbox One met 70% korting.

PSN - Darks Souls III

Fans van pittige vechtgames zitten goed met Dark Souls III. Bij deze game is het niet de vraag wanneer jouw personage sterft, maar hoe vaak. Darks Souls III is nu deal van de week voor de PlayStation 4. De game kan worden aangeschaft met 60% korting, de Deluxe Edition met 57% korting en de Season Pass wordt 40% korting gegeven.

Lees meer