Video: Sword Art Online: Fatal Bullet gameplay van Kirito en Sinon

Geplaatst: 23 augustus 2017 16:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De website DualShockers heeft nieuwe gameplay vrijgegeven van Sword Art Online: Fatal Bullet waarin Kirito en Sinon te zien zijn. De game was al eerder deze maand aangekondigd en dropt personages uit het Sword Art Online universum in de virtuele wereld van Gun Gale Online.

De game loopt parallel met het tweede seizoen van de anime en krijgt een originele verhaallijn van Reki Kawahara, de maker van de serie. De beslissingen die je maakt tijdens events kunnen de verloop van het verhaal beïnvloeden. De personages, Kirito en Shinon, hebben hun eigen unieke wapens waardoor elk vuurgevecht anders is en een grappling hook om vijanden uit te schakelen of van een hoger punt de map te overzien. Er zijn nog geen andere personages uit de anime aangekondigd voor de game. Bekijk de trailer hier.

Sword Art Online: Fatal Bullet komt begin 2018 naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Gelukkig is voor de fans van de anime de westerse versie ook bevestigd.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer