Video: Bungie onthult launchtrailer voor Destiny 2

Geplaatst: 22 augustus 2017 18:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Bungie heeft de launchtrailer voor Destiny 2 onthuld. De game biedt een filmische campaign vol met drama, nieuwe locaties om te verkennen en avonturen om te overwinnen. Ook wordt er gameplay voor solo-gamers, coöp gamers en competitieve gamers aangeboden volgens Bungie.

De mensheid heeft een probleem, want de kwaadaardige Dominus Ghaul en zijn Red Legion-leger zijn op de aarde gearriveerd. Neem het heft in eigen handen en versla samen met de overlevenden Ghaul en zijn leger, voordat het te laat is. Bekijk de trailer hier.

Destiny 2 komt op 6 september naar de PlayStation 4 en de Xbox One en komt op 24 oktober naar de pc via Battle.net, Blizzard Entertainments online gaming-dienst.

Bron: Activision
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer