Nieuwe DLC aangekondigd voor Battlefield 1

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heeft Electronic Arts tijdens de persconferentie vanavond nieuwe DLC aangekondigd voor Battlefield 1 genaamd Incursions. De nieuwe downloadbare content voegt een nieuwe modus en nieuwe maps toe en dit zorgt voor nieuwe conflicten in de game. Daarnaast heeft EA ook Battlefield 1 Revolution aangekondigd. Battlefield 1 Revolution is de game met daarbij alle tot nu toe verschenen content voor de game in één pakket.

Battlefield 1 Incursions is een 5v5-multiplayermodus die volgens EA 'intens' moet zijn. De modus bevat kleinere maps. In de modus zitten nog wel voertuigen, zoals een kleine bepantserde wagen en een lichte tank.

In september start de gesloten alfa van de game, waarvoor je je alvast kunt aanmelden. De alfa is alleen voor pc-bezitters van de game met een EA Origins-abonnement. In de alfa kunnen spelers aan de slag met de kleine versie van Giant's Shadow-map.

Battlefield 1 Revolution is de complete game met alle DLC die tot nu toe zijn verschenen. Hier zit ook de onlangs uitgekomen They Shall Not Pass uitbreiding bij inbegrepen. De drie uitbreidingen In the Name of the Tsar, Turning Tides en Apocalypse kunnen gratis worden gedownload wanneer deze uitkomen ergens in september dit jaar en begin 2018.

Battlefield 1 verscheen vorig jaar oktober voor de Xbox One, PlayStation 4 en de pc. De game kreeg in onze review 4,5 gouden sterren toebedeeld.

Bron: Persbericht EA
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer