Video: Nieuwe details omtrent Pokémon Ultra Moon en Ultra Sun

Geplaatst: 19 augustus 2017 10:50
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist hebben Nintendo en de Pokémon Company International nieuwe informatie bekendgemaakt van Pokémon Ultra Moon en Ultra Sun. Hierbij worden meer details vrijgegeven over de verhaallijn, de nieuwe Z-Power Ring en het uiterlijk van de hoofdpersonages.

In Ultra Moon en Ultra Sun doet een nieuw verhaal zich voor in het Pokémon-universum. Naast het Legendarische Duo Solgaleo en Lunala, speelt de Pokémon Necrozma de hoofdrol in Ultra Moon en Ultra Sun en wordt er meer bekendgemaakt rondom deze mysterieuze Pokémon in de games. Daarbij wordt ook een nieuwe Z-Power Ring ontdekt, waardoor er meer diversiteit in het gebruik van Z-moves wordt gebracht. Ook kunnen Spelers nu het uiterlijk kiezen van de hoofdpersonages en daarna hun avontuur beginnen met Rowlet, Litten of Popplio. Bekijk hier de nieuwe trailer:

Pokémon Ultra Moon en Ultra Sun zijn vanaf 17 november beschikbaar voor de Nintendo 3DS. Daarnaast wordt een Ultra Duel Edition uitgegeven die een exemplaar van zowel Ultra Moon als Ultra Sun bevat.

Bron: The Pokémon Company
Lees meer