Video: Marvel vs. Capcom: Infinite storytrailer onthult duistere motieven

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het langverwachte vervolg op de zeer competitieve fighter komt bijna uit. Marvel vs. Capcom: Infinite krijgt natuurlijk ook een verhaalmodus en om ons te teasen heeft Capcom een trailer vrijgegeven die zich voornamelijk focust op de samensmelting van de twee werelden.

Het is een unieke combinatie, maar de heren van Capcom weten het toch voor elkaar te boksen. Leden uit het Marvel- en Capcom-universum strijden samen tegen Ultron Sigma. Het biologische leven staat namelijk op het punt om besmet te worden. Ook kondigt de ontwikkelaar vier nieuwe personages aan die de line-up naar dertig vechters trekt. Personages zoals: Jedah, Dormammu, Firebrand en Ghost Rider mengen zich namelijk ook in het gevecht.

Marvel vs. Capcom: Infinite verschijn op 19 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Persbericht Capcom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer