We Happy Few komt ook naar PlayStation 4

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We Happy Few komt naast de Xbox One en de pc ook naar de PlayStation 4. Compulsion Games heeft aangekondigd dat de game de Early Acces fase (Xbox One en pc) verlaat en op 13 april volgend jaar uitkomt.

We Happy Few is een first person action adventure game dat zich afspeelt in Wellington Wells, een retro-futuristische met drugs overladen stad uit een alternatieve jaren '60 tijdlijn. De bewoners blokkeren hun traumatische verleden met het medicijn Joy. Met drie verschillende bewoners die hun eigen storyline hebben, kun je de stad verkennen, zijn vreemde bewoners ontmoeten en misschien nog wat geheimen onthullen . Bekijk de nieuwe trailer hier.

Er is ook een Deluxe Edition en een DLC Season Pass aangekondigd. We Happy Few komt op 13 april 2018 naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer