Downloadnieuws: Batman: The Enemy Within, Hitman en Homefront: The Revolution

Geplaatst: 10 augustus 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Batman: The Enemy Within - Episode 1, Hitman en Homefront: The Revolution

Steam, PSN, XBL - Batman: The Enemy Within - Episode 1

Telltale's Batman is alweer toe aan zijn tweede seizoen genaamd Batman: The Enemy Within. In Episode 1: The Enigma krijgt Bruce Wayne/Batman te maken met de Riddler. Om hem te stoppen moet hij samenwerken met bondgenoten waaronder John Doe, beter bekend als de Joker. Batman: The Enemy Within - Episode 1: The Enigma is nu verkrijgbaar voor de pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Steam, XBL, PSN - Hitman

Deze week is Hitman in de aanbieding voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op Hitman: The Complete First Season wordt maar liefst zestig procent korting gegeven voor de consoles, en zelfs 66% voor de pc. The Complete First Season bevat alle zes episodes en twee bonus-episodes, plus tientallen Escalations Contracts en missies gemaakt door andere spelers. Naast The Complete First Season wordt er zestig procent korting gegeven op de Summer Bonus Episode en op het Requiem Pack.

XBL - Homefront: The Revolution

In de Xbox Live Marketplace is een Homefront: The Revolution-sale aan de gang. Op de game en de Freefighters Bundle wordt deze week zestig procent korting gegeven. Verschillende DLC-packs zijn aan te schaffen met vijftig procent korting, waaronder de Combat Stimulant Pack, de Guerrilla Care Package, de Liberty Pack, en de Revolution Spirit Pack. Tot slot is de Expansion Pass van Homefront: The Revolution verkrijgbaar met 33% korting.

Lees meer