Video: Check nu de bonuslevels van Sonic Mania

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De game waar ik al zolang op zit te wachten, Sonic Mania, staat op het punt van verschijnen. De retrogame brengt Sonic en consorten terug naar de roots en dat is, naar mijn mening, een uitstekende stap in de goede richting.

Uit bovenstaande intro mag blijken dat ik geen fan ben van de hedendaagse Sonic-games. Sonic Mania gooit het echter over een totaal andere boeg. De aankomende titel is namelijk volledig gebaseerd op de hoogtijdagen van de blauwe egel. In onderstaande video zien we dan ook een heerlijke dosis nostalgie in de vorm van de bonuslevels. We zien Sonic, Tails en Knuckles ringen verzamelen en blauwe ballen verzamelen. Ook de welbekende UFO is terug van weggeweest.

Sonic Mania verschijnt op 15 augustus voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Hebben jullie al zin in de game, of zijn jullie juist hartstikke tevreden met de hedendaagse Sonic-games?

Bron: YouTube Sonic the Hedgehog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer