Downloadnieuws: Resident Evil Revelations en Ghost Recon Wildlands

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn aanbeland bij de donderdag van deze week en zoals gebruikelijk is het dan tijd voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Resident Evil Revelations en Ghost Recon Wildlands.

Nintendo eShop - Resident Evil Revelations

Eerder deze week werd bekend dat Resident Evil Revelations naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch komt. De game verscheen oorspronkelijk voor de Nintendo 3DS en voor dat platform is deze nu in de aanbieding. Spelers volgen het verhaal van Jill Valentine en Parker Luciani, die een verlaten cruiseschip moeten verkennen. Al snel blijkt dat het schip toch niet zo verlaten is. Resident Evil Revelations kost normaal 29,99 euro, maar is tot 10 augustus verkrijgbaar voor 8,99 euro.

XBL - Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Deze week zijn er verschillende content-packs voor Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands in de aanbieding voor de Xbox One. Op de Deluxe Pack, het Rebellion Ghost Pack, het Unidad Ghost Pack en het Peruvian Connection Pack wordt dertig procent korting gegeven. De DLC-packs Fallen Ghost en Narco Road zijn in Xbox Live Marketplace te vinden met twintig procent korting.

Lees meer