Pokémon RPG voor Nintendo Switch in 2018

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er komt een Pokémon RPG voor de Nintendo Switch in 2018. Dit wordt vermeld in het financiële rapport van Nintendo, dat vandaag uitkwam.

In een supplement op het financiële rapport staan een aantal releasedata voor aankomende games. Volgens deze lijst komt Xenoblade Chronicles 2 in de zomer van 2017 en Metroid Prime 4 heeft nog een TBA-status (to be announced). Ook staat op de lijst een Pokémon RPG voor de Nintendo Switch met een geplande release voor 2018 of later.

De nog naamloze Pokémon game was al aangekondigd tijdens de E3 van vorige maand. Nintendo noemde de game toen een core RPG waardoor velen geloven dat het niet een simpele port van Pokémon Sun & Moon is. We moeten tot die tijd nog geduld hebben, maar we houden je op de hoogte.

Bron: VG 24/7
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer