Dynasty Warriors 9 gameplay beelden onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Koei Tecmo en PlayStation China hebben de eerste beelden van de gameplay en de open wereld van Dynasty Warriors 9 onthuld. Dit werd gepresenteerd tijdens de China Digital Entertainment Expo & Conference (ChinaJoy) in Shanghai die morgen officieel begint.

Deze beelden geven een impressie van de nieuwe open wereld en van Guan Yu's gevechten met groepen vijanden. De kwaliteit is niet geweldig, maar het geeft inzicht in de gameplay van de nieuwe Dynasty Warriors. Bekijk de trailer hier.

Dynasty Warriors 9 komt in Japan alleen uit voor de PlayStation 4 aan het einde van 2017. En goed nieuws voor de westerse fans van de hack and slash-game, want Koei Tecmo heeft bevestigd dat een Engelse versie in de maak is. Ze hebben helaas nog niets losgelaten over een eventuele releasedatum.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer