Downloadnieuws: Games With Gold augustus bevat Bayonetta en Trials Fusion

Geplaatst: 26 juli 2017 10:05
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Gisteren schreven we nog dat de Games With Gold-games van augustus gelekt waren. Helaas bleek dit niets minder dan een gerucht. Microsoft heeft de line-up namelijk bekendgemaakt, en deze lijkt in de verste verte niet op de gelekte lijst.

In de maand augustus kunnen we weer aan de slag met een viertal games. Twee voor de Xbox One en twee voor de Xbox 360. Vanaf 1 augustus kunnen we aan de slag met Slime Rancher (Xbox One) en Bayonetta (Xbox 360). Vanaf 16 augustus kunnen we dan ook nog eens aan de slag met Trials Fusion (Xbox One) en Red Faction: Armageddon. Op 31 september verlaten de games de line-up weer, dus pik ze zeker even op.

Bron: Xbox
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.