Video: Sterrenkast schittert in Justice League

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

DC Comics heeft een blik met supersterren opengetrokken en ze losgelaten in het Justice League-team. In Justice League neemt de superheldengroep het op tegen Steppenwolf, maar zonder Superman gaat dit een lastige strijd worden.

Batman, gespeeld door Ben Affleck, en Wonder Woman, gespeeld door Gal Gadot, staan voor een groot probleem. De twee moeten de strijd aangaan met Steppenwolf, maar redden dat niet met de kracht waar de twee over beschikken. De twee verzamelen een groep superhelden die omgevormd wordt tot de Justice League. Batman, Wonder Woman, Cyborg, The Flash en Aquaman moeten snel het perfecte team vormen en Steppenwolf op de knieën zien te krijgen.

Vanaf 16 november is film te zien op het Nederlandse witte doek. Ren jij direct de bios in?

Bron: MovieClips Trailers
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer