Video: Stranger Things seizoen 2 in aantocht

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het gaat lekker in serie/movie land. De Comic-Con staat altijd garant voor veel moois en video stond dit keer mooi in het daglicht. Een van de beste series van afgelopen tijd, Stranger Things, krijgt een tweede seizoen en de trailer is dan ook om van te smullen.

Stranger Things is een heerlijke serie als je gek bent op een potje nostalgie, synthesizers en griezelen. Nu brengt Netflix een tweede seizoen uit, maar voordat dat zover is, wordt er nog een trailer vrijgegeven. In de trailer zien we de vier onwaarschijnlijke helden opgezogen worden in een nieuw thriller spektakel. Op het einde krijgen we ook nog een tease omtrent onze favoriete bovennatuurlijke, op cijfers gebaseerde, heldin.

Op 27 oktober gaat het tweede seizoen in première op Netflix. Heb je het eerste seizoen nog niet gezien? Dan raad ik je aan om die als de wiedeweerga te checken!

Bron: Netflix
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer