Video: Check de eerste trailer van Ready Player One

Geplaatst: 25 juli 2017 09:40
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Wat doe je in een wereld die dermate hard groeit dat je op een stapel auto's moet wonen? Precies, dan zoek je je toevlucht in videogaming. In Ready Player One is videogaming flink vooruitgegaan, maar dat is niet alleen maar positief.

Ready Player One doet het verhaal van Wade Watts uit de doeken. Wade groeit op in een wereld zonder uitzicht, maar zoekt zijn heil in de MMO 'Oasis'. Wanneer de game's ontwikkelaar echter sterft, wordt er een boodschap naar buiten gebracht. Vind de easter egg en erf mijn bezittingen. In de film schittert een frisse crew en de film wordt dan niemand anders dan Steven Spielberg geregisseerd!

De releasedatum van Ready Player One staat nog niet vast, maar de game verschijnt ergens in 2018.

Bron: MovieClips Trailers
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer