Downloadnieuws: Tricky Towers, Overcooked: Special Edition en de Styx-games

Geplaatst: 27 juli 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Tricky Towers, Overcooked: Special Edition en de Styx-games.

Steam - Tricky Towers

Spelers die op zoek zijn naar een leuke en chaotische puzzelgame zitten goed met Tricky Towers. In deze game bespeel je een tovenaar die blokken moet opstapelen om een toren te bouwen. Het doel is om hem zo hoog mogelijk te maken zonder dat deze omvalt. Naast de singleplayer kun je het in de multiplayer ook opnemen tegen andere tovenaars. Tricky Towers is tot en met 31 juli verkrijgbaar op Steam voor 5,99 euro.

Nintendo eShop - Overcooked: Special Edition

Vanaf vandaag is Overcooked: Special Edition verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. In deze game moet je alleen of in co-op gerechten maken en de klanten tevreden stellen. Naast de originele game bevat de Special Edition ook de twee uitbreidingen; The Lost Morsel en Festive Seasoning. Overcooked: Special Edition is nu te vinden in de Nintendo eShop.

XBL - Styx-games

Deze week zijn de twee Styx-games in de aanbieding voor de Xbox One. In de game volg je de goblin Styx, die al sluipend op zoek gaat naar waardevolle spullen. Styx: Master of Shadows is aan te schaffen met 75% korting, Styx: Shards of Darkness met 33% korting, en de Set of Akenash-DLC voor deze game met vijftien procent korting. Tot slot kunnen beide games ook gebundeld worden aangeschaft met veertig procent korting.

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.