Doom krijgt update 6.66 en tijdelijk gratis te spelen

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een jaar geleden reviewden wij Doom met een zeer goede score en inmiddels krijgt de game update 6.66. Niet geheel ontoevallig. Naast de vele verbeteringen en uitbreidingen is de game ook nog eens tijdelijk gratis te spelen.

Doom krijgt met update 6.66 een hele grote verandering. De season pass is komen te vervallen. Alle DLC met maps, wapens, vijanden en meer, zijn vanaf nu gratis te downloaden. Hacks hebben plaats gemaakt voor Runes. In plaats van tijdelijk perks te krijgen met Hacks, kan je ze nu voor altijd koppelen aan je loadout middels deze Runes. Daarnaast is progressie anders. In plaats van willekeurig de items te unlocken, is dit nu gestructeerd door het behalen van vooraf bepaalde doelstellingen. De HUD is aangepast voor meer toegankelijkheid en iedere speler zijn of haar level is gereset.

Tot slot is de game gratis te spelen. Vanaf vandaag 20 juli tot 23 juli is de game gratis te spelen op Xbox One en pc. Eén week later zijn PlayStation 4 eigenaren aan de beurt van 27 juli tot 30 juli. Mocht je de game zo vet vinden, is de game ook nog eens in de aanbieding.

Doom is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: Gamespot
Lees meer