Downloadnieuws: PlayStation Summer Sale en Battlefield-games

Geplaatst: 20 juli 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en daarom tijd om het downloadnieuws door te nemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met de start van de PlayStation Summer Sale, en twee Battlefield-games voor de Xbox One.

PSN - PlayStation Summer Sale

Sony is deze week begonnen met de PlayStation Summer Sale. De sale duurt tot en met 16 augustus en bevat meer dan vijfhonderd games en DLC's. Een aantal hoogtepunten voor de PlayStation 4 zijn Dragon Age Inquisition voor 6,99 euro, No Man's Sky voor 14,99 euro, en The Evil Within voor 9,99 euro. Andere aanbiedingen zijn de BioShock Trilogy voor de PlayStation 3 (9,99), FIFA 17 voor de PlayStation 3 (12,99 euro), en LittleBigPlanet Vita voor de PS Vita (6,99 euro). Tot slot krijgen PlayStation Plus-abonnees op diverse games nog eens extra korting.

XBL -Battlefield 4 en Battlefield Hardline

Deze week zijn Battlefield 4 en Battlefield Hardline aan te schaffen voor de Xbox One met 75 procent korting. Naast de standaard versies wordt er ook 75 procent korting gegeven op de Premium-versies van de shooters, die naast de hoofdgame alle DLC bevat. In Battlefield 4 neemt Amerika het op tegen een slechte Chinese generaal, terwijl je in Battlefield Hardline in de huid kruipt van een agent die een criminele bende moet stoppen.

Lees meer