Downloadnieuws: Big In Japan Sale en de Ultimate Game Sale

Geplaatst: 6 juli 2017 11:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De online winkels staan weer vol met leuke aanbiedingen. De Steam Summer Sale is voorbij en nu is het de beurt aan de andere online winkels. Deze week is bijvoorbeeld de Big in Japan sale in de PlayStation Store van start gegaan en heeft Xbox tijdens de Ultimate Game Sale een flink aantal games scherp afgeprijsd in de Xbox Live Marketplace.

Big in Japan - PlayStation Store

PlayStation gooit een flink aantal Japanse titels in de uitverkoop tijdens de Big in Japan sale. Games zoals: I Am Setsuna, Metal Gear Solid, Final Fantasy, Dragon Quest Heroes, Dragon Ball Z, Resident Evil en PaRappa the Rapper, zijn tegen een scherpe prijs binnen te halen. De uitverkoop is op 5 juli van start gegaan en loopt door tot en met 20 juli. Je hebt nog even de tijd, maar met een keuze uit 474 games en uitbreidingen ben je wel even zoet.

Ultimate Game Sale - Xbox Live Marketplace

Ook Microsoft houdt een flinke uitverkoop in de Xbox Live Marketplace tijdens de Ultimate Game Sale. Zo zijn games zoals: Battlefield 1, Mass Effect: Andromeda, Dead Rising 4 en Gears of War 4, met ruim vijftig procent korting binnen te halen. Deze sale loopt een stuk korter dan die van PlayStation. De uitverkoop is namelijk van kracht tot 10 juli. Wees er dus snel bij!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer