Downloadnieuws: Waanzinnige line up PlayStation Plus Games juli

Geplaatst: 28 juni 2017 20:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De PlayStation Plus Games van de maand juli zijn zojuist bekendgemaakt. Waar we eerder veelal teleurgesteld genoegen moesten nemen met handjevol mooie games, geeft PlayStation de plus-abonnees een waanzinnige lijst met games voor de aankomende maand, en dat terwijl de huidige maand absoluut niet karig is!

Het bal wordt geopend met het retespannende Until Dawn. De PlayStation exclusive staat bekend om de ijzingwekkende horror en menig gordijn blijft dan ook aankomende maand gesloten. Ook TellTale geeft in juli een gratis game weg. Telltales Game of Thrones staat namelijk ook in de line-up. Als laatste kunnen PlayStation 4-bezitters ook nog aan de slag met That's You!. Deze game is de eerste in de lijn van PlayLink-games waar spelers met elkaar kunnen strijden middels smartphones en tablets.

PlayStation 3 en Vita-bezitters krijgen natuurlijk ook wat deze maand. PlayStation 3-gamers kunnen aan de slag met Tokyo Jungle en Darkstalkers Resurrection. De Vita-gamers krijgen in juli twee games voorgeschoteld, bestaand uit: Element4l en Don't Die Mr Robot, die tevens beschikbaar is als cross platform-titel voor de PlayStation 4.

Bovenstaande games zijn vanaf 4 juli aanstaande binnen te halen. Op die datum verlaat de huidige line-up dan ook de PlayStation Plus-tab. Mocht je ze dus nog niet hebben toegevoegd, dan heb je nog een week de tijd. De games van deze maand zijn: Killing Floor 2, Life is Strange, Abyss Odyssey, WRC 5, Neon Chrome en Spy Chameleon.

Bron: PlayStation Blog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer