Datum closed bèta van Escape From Tarkov

Geplaatst: 28 juni 2017 13:00
Aangepast: 13 mei 2018 21:31

De datum voor de closed bèta van Escape From Tarkov is bekend. Deze game combineert verschillende genres. Er zijn sporen van RPG's, MMO's en FPS's te vinden, maar het is voornamelijk een ontzettende realistische gamewereld. Het verhaal speelt zich af in Rusland, in een stad die is afgesloten van de rest van de wereld. Daar breekt de hel los, en de speler mag dan ook veel geweld verwachten!

De alpha game is al een tijdje beschikbaar voor sommige spelers die de deluxe versie hebben gekocht. Deze spelers hebben ondervonden hoe realistisch deze shooter is en hoe creatief de makers waren met grof taalgebruik. De bèta game zal nog wat extra verbeteringen met zich meebrengen, zoals meer wapens en locaties.

De bèta game zal volgende beschikbaar zijn als pre-order voor de pc.

Bron: Escape from Tarkov
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer