Video: Assassin's Creed Rebellion sluipt naar je telefoon

Geplaatst: 27 juni 2017 20:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vandaag heeft Ubisoft met een teaser aangekondigd dat Assassin's Creed Rebellion naar je mobiele telefoon komt. Deze free-to-play game is een strategisch spel in de wereld van de Assassins en laat je jouw eigen basis bouwen voor de Broederschap.

Het heeft in de eerste instantie wat weg van Fallout Shelter als we onderstaande teaser mogen geloven. Je vormt je eigen Broederschap en met behulp van je eigen basis groei je gestaag. Ubisoft belooft dat je met bekende Assassins kunt spelen als Ezio en Aguilar. Het spel werkt progressief door je Assassins en basis te levelen. Hierdoor speel je nieuwe vaardigheden vrij en komen nieuwe kamers beschikbaar.

Het spel is een zogenaamde freemium game. Met andere woorden, je kunt het gratis spelen maar je kunt bètaald je voordeel halen. Naar verwachting zal het betere voorwerpen opleveren of kan je eerder een Assassin beschikbaar krijgen. Ubisoft heeft nog geen datum aangekondigd. Maar met een game als Fallout Shelter ligt de lat in mijn optiek vrij hoog.

Bron: Persbericht Ubisoft
Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.