Downloadnieuws: Steam Summer Sale

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is alweer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week bekijken we een aantal games van de Steam Summer Sale.

Steam - Wolfenstein-serie

Tijdens de Steam Summer Sale is de gehele Wolfenstein-serie in de aanbieding. Een ideaal moment om je alvast warm te draaien voor het aankomende Wolfenstein II: The New Colossus. Zowel Wolfenstein: The New Order als The Old Blood zijn tijdelijk aan te schaffen voor 9,99 euro. Return to Castle Wolfenstein en Wolfenstein 3D zijn slechts 1,24 euro, terwijl Spear of Destiny verkrijgbaar is voor 1,79 euro. Deze laatste drie games worden ook gebundeld aangeboden voor 2,49 euro.

Steam - Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition

In Middle-earth: Shadow of Mordor kruip je in de huid van de ranger Talion, die het met de ringgeest, Celebrimbor opneemt tegen Sauron. De game bevat een fraaie open wereld, het bijzondere Nemesis-systeem en heel veel quests en andere activiteiten. Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition kost tijdens de Steam Summer Sale slechts 3,99 euro.

Steam - Company of Heroes

Company of Heroes is een realistische RTS waarin je de controle krijgt over geallieerden of Duitse soldaten. Vecht om elk gebouw, ieder stukje straat en probeer de vijand te verslaan. Company of Heroes is in de aanbieding voor 3,24 euro. De uitbreidingen Opposing Fronts en Tales of Valor zijn voor hetzelfde bedrag verkrijgbaar.

Steam - DiRT Rally

Houdt je van racen? Dan zit je met DiRT Rally wel goed. Deze authentieke rallygame laat je racen door sneeuw, modder, zand en over asfalt. Ga aan de slag met diverse etappes, evenementen of multiplayerraces, en bewijs dat jij een echte rallykampioen bent. DiRT Rally is tijdens de Steam Summer Sale in de aanbieding voor 14,99 euro.

Steam - Tomb Raider

In Tomb Raider ervaar je het eerste avontuur van een onervaren Lara Croft. Na schipbreuk te hebben geleden, beland ze op een onbewoond eiland, dat uiteindelijk toch niet zo onbewoond blijkt te zijn. Deze game betekende de succesvolle terugkeer van de Tomb Raider-serie en kreeg vrij snel een vervolg met Rise of the Tomb Raider. Tot 5 juli is Tomb Raider aan te schaffen voor 4,99 euro. Voor een euro extra ontvang je de Game of the Year Edition, met daarin een nieuwe tombe, multiplayercontent en meer.

Lees meer