Resident Evil 2 remake krijgt andere voice actors

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De Resident Evil 2 Remake krijgt andere voice actors voor Claire Redfield en Leon Kennedy. Volgens de voice actors ligt de beslissing niet bij hen, maar bij Capcom. Zij laten de personages liever spelen door voice actors die niet gelieerd zijn aan een vakbond.

Alyson Court (Claire Redfield), werd al anderhalf jaar geleden benaderd, maar ze werd toch niet gekozen voor de rol. Ze bedankt de fans voor hun steun, begrijpt hun woede en is teleurgesteld in Capcoms beslissing. Matthew Mercer (Leon Kennedy), deelt Courts ervaring en zijn stem zal ook niet terugkeren.

Deze hoogstwaarschijnlijke monetaire beslissing van Capcom is voor de fans een teleurstelling, maar zolang de remake net zo goed is als de remake van het origineel dan hoor je mij niet klagen. Resident Evil 2 Remake komt vermoedelijk naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Er is nog geen releasedatum bekend.

Bron: VG247
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer