Gerucht: Details over Vicerals nieuwe Star Wars-game duiken op

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er zijn details opgedoken over de aankomende Star Wars-game van ontwikkelaar Visceral Games. De details zijn afkomstig van de Star Wars fan-website MakingStarWars.net en bevatten interessante plotinformatie.

De redacteur van de site, Jason Ward, zegt dat de game in ontwikkeling Project Ragtag wordt genoemd en draait om het leven van Dodger. Hij wil niet in het Imperial Army dienen en wordt gedwongen om in het criminele circuit te werken. Jabba the Hutt wordt zijn nieuwe baas. Dit speelt zich af tussen A New Hope en The Empire Strikes Back.

Het lijkt een interessant uitgangspunt in de wereld van Star Wars. Laten we niet op de zaken vooruit lopen en afwachten wat Visceral Games de aankomende maanden zelf loslaat over hun nieuwe game.

Bron: Gameinformer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer