Video: SEGA Forever brengt alle retroklassiekers gratis naar iOs en Android

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

SEGA brengt hun top retro klassiekers uit voor iOs en Android onder de naam SEGA Forever. De move is verassend omdat het helemaal gratis wordt. Tenminste, als je tegen de verplichte advertenties kunt.

SEGA Forever biedt gamers de kans om spellen als Sonic the Hedgehog, Phantasy Star 2, Kid Kameleon en Altered Beast te spelen vanaf het moment dat de dienst gelanceerd wordt. Het toffe is dus dat het gratis wordt. In ruil daarvoor moet je tussentijds de verplichte advertenties bekijken. Het geld moet immers ergens vandaan komen. Wil jij dit niet, dan is er altijd de mogelijkheid om voor de app te bètalen. Zoals het er nu naar uit ziet wordt dit €1,99. Schijntje!

Om er een flinke schep bovenop te doen, zegt SEGA de catalogus van al hun consoles te gebruiken, tot aan de Dreamcast toe. Het is dan de vraag welke games dit worden en wanneer deze uit gaan komen. Het ontwikkelteam geeft aan 25 games per jaar uit te willen brengen. Naarmate de ontwikkeling van games vordert, komen er meer opties beschikbaar als local en online multiplayer.

Een specifieke releasedatum is niet bekend maar de verwachting is in ieder geval dit jaar en komt uit voor zowel iOs als Android.

Bron: Gamesradar
Lees meer