Xen-level voor Black Mesa is opnieuw uitgesteld

Geplaatst: 21 juni 2017 15:25
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Black Mesa's Xen-level is opnieuw uitgesteld. Het level stond gepland voor deze zomer, maar het gaat iets langer duren. Op Steam meldde de studio Crowbar Collective dat zij het nieuwe veld in december gaan uitbrengen.

Om de klap voor de fans iets te verzachten hebben ze twee nieuwe screenshots onthuld. Deze tonen de buitenkant van de Xen-wereld. Ook brengen ze een nieuw dynamisch systeem voor de belichting, zodat deze meer details geven en een color correction pass waarmee de vijandelijke soldaten hun wapens correct vasthebben. Bekijk de screenshots hieronder.

Nu maar afwachten of Crowbar Collective zich deze keer wel aan hun deadline gaan houden. Black Mesa is verkrijgbaar voor de pc.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer