Downloadnieuws: XCOM 2, Farming Simulator 18 en Assassin's Creed: The Ezio Collection

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Na een drukke E3-week zijn we alweer aanbeland bij de donderdag en zoals gebruikelijk nemen we dan het downloadnieuws door. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met XCOM 2 Digital Deluxe Edition, Farming Simulator 18 en Assassin's Creed: The Ezio Collection.

XBL - XCOM 2 Digital Deluxe Edition

In XCOM 2 heeft de mensheid zich overgegeven aan de aliens, die de Aarde nu regeren. Uiteraard leggen de eenheden van XCOM zich hier niet bij neer en proberen een verzetsbeweging tot stand te brengen. Samen proberen ze een manier te vinden om de aliens te verslaan. De Digital Deluxe Edition van XCOM 2 bevat als bonus een aantal DLC-packs. De strategiegame is nu in de aanbieding voor de Xbox One en kost tijdelijk 32,50 euro.

Nintendo eShop - Farming Simulator 18

Voor mensen die altijd al boer hebben willen zijn, is er nu Farming Simulator 18 voor de Nintendo 3DS. In de game bouw je een eigen boerderij, zaai je gewassen die je aan het einde moet oogsten. Bedien tientallen landbouwvoertuigen, beheer het landschap en houd als extra wat dieren. Farming Simulator 18 is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor 29,99 euro.

PSN - Assassin's Creed: The Ezio Collection

Fans van Assassin's Creed zitten deze week goed met Assassin's Creed: The Ezio Collection, die Deal van de Week is in de PlayStation Store. Deze collectie bevat drie geremasterde games met allen Ezio Auditore di Firenze in de hoofdrol. Dus breng een bezoekje aan eeuwenoude steden, ontdek geheimen en reken af met de Tempeliers. Assassin's Creed: The Ezio Collection is tijdelijk in de aanbieding voor de PlayStation 4 voor 19,99 euro.

Lees meer