Monster Hunter XX komt naar Nintendo Switch

Geplaatst: 26 mei 2017 11:20
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Monster Hunter XX komt naar Nintendo Switch. Dit heeft uitgever en ontwikkelaar Capcom laten weten op hun website. De game komt vooralsnog alleen in Japan uit, maar wie weet dat de game over een tijdje ook in het westen verschijnt.

Monster Hunter XX is een uitgebreide versie van Monster Hunter Generation die eerder op de Nintendo 3DS verscheen. Heel veel informatie rondom deze game, zoals wanneer deze verschijnt, is nog niet gegeven. Tijdens het Monster Hunter Championship-evenement wordt morgen meer informatie vrijgegeven.

Mocht de game niet naar het westen komen, dan kun je de game eventueel importeren. De Nintendo Switch is namelijk regiovrij.

Bron: Capcom
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer