Video: The Walking Dead: A New Frontier trailer bereid je voor op laatste episode

Geplaatst: 26 mei 2017 10:40
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Telltale Games heeft een nieuwe trailer van The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier vrijgegeven en deze bereid je voor op Episode 5. Deze episode is de laatste in deze reeks en Javier moet moeilijke beslissingen nemen net zoals in de voorgaande delen.

De beslissingen die je hebt gemaakt en de banden die je hebt gesmeed tijdens de eerdere afleveringen, zullen bepalen hoe de personages aan het einde denken over Javi. De trailer staat hier onder, zo kun je het zelf beoordelen.

Voor de bezitters van de Season Pass is de content natuurlijk gratis te downloaden. Vanaf 30 mei kunnen gamers From the Gallows downloaden voor de PlayStation 4, Xbox One, pc, iOS en Android.

Bron: Telltale Games
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer