Video: De dark side van Star Wars Battlefront 2

Geplaatst: 22 mei 2017 18:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ervaar de dark side van Star Wars Battlefront 2. Genoeg van altijd maar de held zijn? Misschien ben je benieuwd naar een ander perspectief in het Star Wars-universum. De nieuwe video van EA Interactive en Lucas film laat zien dat het mogelijk om de dark side ter zijde te staan.

Wat gebeurt er met je motivatie als je de Death Star net hebt zien exploderen? Kruip in de huid van de imperial soldier Iden Versio's en maak het mee. Blijft ze trouw aan de idealen van de Emperor? Deze nieuwe stem zorgt voor een originele invalshoek voor de fans en diegenen die niet zoveel op hebben met de positieve kant van de Force.

Net als bij het eerste deel wordt de multiplayer gedaan door DICE, Criterion is verantwoordelijk voor de ruimtegevechten en de main story wordt verteld door Motive. Star Wars Battlefront 2 komt 17 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG247
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.