Gerucht: Scalebound toch in ontwikkeling

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er is een vermoeden dat Scalebound toch in ontwikkeling is, in tegenstelling tot het feit dat begin dit jaar Microsoft te kennen heeft gegeven Scalebound niet meer uit te brengen. Voor RPG-fans zou dit een een welkome aanvulling zijn voor de Xbox One.

Begin mei is de merknaam Scalebound opnieuw verlengd, wat de suggestie opwekt dat de game toch in ontwikkeling is. Wanneer de aanvraag wordt bekeken, is te zien dat het voor de tweede keer is verlengd. Nu is een verlenging niet bijster spannend. Maar dat Microsoft er voor kiest om het trademark voor de tweede te verlengen van een game dat meer dan drie jaar in ontwikkeling is, geeft wel te denken. Dit betekent dat zij nog steeds de eigenaar zijn. Het kan zijn om hun eigendom te beschermen van concurrenten. Echter valt er wel te pleiten dat als ze het om die reden doen, dat het aannemelijk te stellen is dat ze toch door willen met deze game.

Alsof bovenstaande niet genoeg is, doen zich ook nog geruchten de ronde op het internet die het vuurtje lekker aan wakkeren. Als je de opmerking mag geloven dat er een ontwikkelaar betrokken is die dicht bij Microsoft staat en rekening houdt met het feit dat 343 Studios een aankondiging gaat doen die niet Halo gerelateerd is, staat ons wellicht iets moois te wachten voor komende E3.

Bron: IGN
Lees meer