Video: Nintendo onthult meer over ARMS

Geplaatst: 18 mei 2017 15:40
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nintendo heeft in de nieuwe aflevering van Nintendo Direct meer onthuld over ARMS. Zo is er meer bekendgemaakt over de hoofdpersonages, elementen, multiplayer en de Global Testpunch-demo.

ARMS bevat tien speelbare hoofdpersonages genaamd: Spring Man, Mechanica, Ninjara, Master Mummy, Ribbon Girl, Min Min en Helix. Byte & Barq, Twintelle en Kid Cobra. Deze kunnen uitgerust worden met tientallen ARMS, die verschillende elementen zoals vuur, wind, explosies en bliksem met zich mee brengen. Op multiplayergebied kan er gekozen worden uit de vier modi: Toernooi, Partywedstrijd, Officiële wedstrijd en Lokaal spelen. Na de release van ARMS zal Nintendo de game blijven ondersteunen met gratis updates, die nieuwe personages levels en ARMS bevatten.

ARMS zal net als Splatoon 2 een Global Testpunch-demo krijgen, die uit twee speelsessies bestaat. De eerste speelsessie vindt plaats in het weekend van 27 en 28 mei, terwijl de in het weekend van 3 en 4 juni te spelen is. Om deel te nemen hoef je alleen maar de Global Testpunch-demo te downloaden voor de speelsessies van start gaan. Op een later tijdstip zal Nintendo de exacte tijden van speelsessies onthullen.

ARMS verschijnt op 16 juni voor de Nintendo Switch.

Bron: Persbericht Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARMS

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

16 juni 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer