Downloadnieuws: Little Nightmares, Tales from the Borderlands en Dead Rising Remasters

Geplaatst: 3 mei 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is woensdag, het midden van de werkweek en ook de dag dat we het downloadnieuws doornemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Little Nightmares, Tales from the Borderlands en Dead Rising Remasters.

PSN, XBL, Steam - Little Nightmares

In de puzzel/platformer Little Nightmares kruipen spelers in de huid van Six, een klein meisje gehuld in een gele regenjas. Six zit opgesloten in The Maw, een soort gevangenis vol met monsters en enge personages, en het is aan spelers de taak om haar hier uit te krijgen. Little Nightmares is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

PSN - Tales from the Borderlands

Tales from the Borderlands is een episodische adventure game van ontwikkelaar Telltale Games. De game speelt zich af in de wereld van Gearbox Software's Borderlands en start na de verhaallijn van Borderlands 2. Als Fiona en Rhys beleef je een spannend avontuur, waarin je moeilijke keuzes moet maken. Tales from the Borderlands is in de maand mei gratis te downloaden door PlayStation Plus-abonnees.

XBL - Dead Rising Remasters

Deze week zijn de Dead Rising Remasters in de aanbieding voor de Xbox One. Het gaat hier om Dead Rising, Dead Rising 2, Dead Rising: Off the Record en het Dead Rising: Triple Pack, dat alle drie de zombiegames bevat. Op alle games wordt vijftig procent korting gegeven, behalve op Dead Rising 2 die aan te schaffen is met veertig procent korting. In de Dead Rising-games proberen spelers te overleven in een winkelcentrum en casino's, die overspoelt zijn met zombies en psychopaten.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales from the Borderlands - Episode 1: Zer0 Sum

Series

Borderlands

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile

Releasedatum

25 november 2014

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer