Downloadnieuws: What Remains of Edith Finch, Sniper Elite 4, Batman: Arkham VR

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn aanbeland bij de woensdag en dat betekent dat het tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met drie nieuwe releases: What Remains of Edith Finch, Sniper Elite 4 en Batman: Arkham VR.

PSN - What Remains of Edith Finch

What Remains of Edith Finch is een indie game van dezelfde studio achter The Unfinished Swan, genaamd: Giant Sparrow. In de game speel je meerdere korte verhalen die allemaal de verschillende familieleden volgen van de familie Finch. Niet tijdens hun hoogtijdagen, maar op het moment van hun dood. Hou je van verhalende games, dan is deze game zeker het spelen waard. What Remains of Edith Finch is nu te koop voor twintig euro.

XBL - Sniper Elite 4

Sniper Elite 4 brengt de franchise naar het Italië ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Ga met geheim agent en elite-sluipschutter Karl Fairburne de strijd aan tegen de nazi's en laat zien dat jij een soldaat van grote afstand tussen zijn ogen kunt uitschakelen. Echte snipers raken de soldaat natuurlijk tussen zijn benen, want dat brengt toch een lekker effect tijdens de X-Ray cam. Sniper Elite 4 is nu in de aanbieding voor Xbox Live Gold leden en is binnen te halen voor 52,49 euro.

Steam - Batman: Arkham VR

Vlieg door Arkham alsof je er zelf bent. De wereld van Batman kwam tijdens de normale games al goed tot leven, maar als je eenmaal je VR-bril opzet dan begint pas echt de pret. De game was al uit voor de PlayStation VR, maar is nu ook te spelen op de pc met de Oculus Rift en de Vive. Durf jij de confrontatie aan met de Joker als die ineens echt tegenover je staat? Batman: Arkham VR is nu te downloaden voor twintig euro.

Lees meer