Downloadnieuws: BioShock The Collection, Yooka-Laylee, en MX vs. ATV 2017 Official Track Edition

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer woensdag, ik zit kijk al uit naar het weekend waarin ik weer kan gamen tot in de late uurtjes, maar welke game ga jij nou spelen? Ook deze week komt er weer genoeg moois uit en is er een dikke aanbieding te pakken. Eentje waarbij je diep onder de oceaan komt en hoog de wolken in gaat. Weet je al welke het is?

Xbox Live Gold Deal - BioShock The Collection

Het zijn natuurlijk de games uit de franchise BioShock, welke voor de next-gen zijn gebundeld in de titel, genaamd: The Collection. Ontdek opnieuw het duistere en magische Rapture in de eerste twee delen en reis af naar het hoge Columbia. Je krijgt nu BioShock The Collection met daarin ook nog eens alle DLC voor slechts 29.99 euro.

Steam, PSN, XBL - Yooka-Laylee

De legende is teruggekeerd. Yooka-Laylee laat je op avontuur gaan met de twee nieuwe helden om Capital B en Dr. Quack te stoppen. Dit doe je door ouderwets te platformen en je zo door de magische werelden te ploegen. Yooka-Laylee is te koop voor 39.99 euro.

Steam, PSN, XBL - MX vs. ATV 2017 Official Track Edition

Duik de modderige banen op in deze nieuwe versie van de MX vs. ATV Supercross Encore-game. In deze nieuwe versie zijn de officiële banen evenals de coureurs opgenomen van de Supercross Championship. Kies voor een crossmotor of neem plaats op een quad. Race in verschillende modi waaronder de nieuwe mode Rhythm Racing. MX vs. ATV 2017 Official Track Edition is vanaf nu verkrijgbaar voor 39.99 euro.

Lees meer