Downloadnieuws: PaRappa the Rapper Remastered, Drawn to Death en PvZ: Garden Warfare 2

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is woensdag en dus tijd om het wekelijkse downloadnieuws door te nemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met PaRappa the Rapper Remastered, Drawn to Death en Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2.

PSN - PaRappa the Rapper Remastered

PaRappa the Rapper Remastered is een HD-versie van de originele game, die in 1996 verscheen voor de PlayStation. In de game speel je als de rappende hond: super PaRappa, die lessen krijgt van Chop Chop Master Onion en Instructor Mooselini om zo de beste rapper te worden. Het uiteindelijk doel van PaRappa is om het hart van Sunny Funny te veroveren. PaRappa the Rapper Remastered is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en kost 14,99 euro.

PSN - Drawn to Death

Drawn to Death is de nieuwste game van David Jaffe, bekend van de God of War-serie. Deze arena shooter voor de PlayStation 4 heeft een bijzondere grafische stijl doordat de wereld zich afspeelt in het notitieblok van een jongen. Hierdoor zien de omgevingen, vijanden en wapens er getekend en bizar uit. Drawn to Death is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store. PlayStation Plus-abonnees kunnen de game in de maand april gratis downloaden.

XBL - Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

In de Xbox Live Marketplace is deze week Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 in de aanbieding voor de Xbox One. Zowel de standaard als Deluxe Edition is aan te schaffen met zestig procent korting. Daarnaast wordt er ook nog korting gegeven op een aantal Coin-packs. In Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 speelt één team als de zombies en één team als de planten. Met de verschillende klassen proberen spelers doelstellingen te voltooien en het andere team uit te roeien.

Lees meer