Eerste beelden Star Wars Battlefront 2 op 15 april

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op 15 april aanstaande worden de allereerste beelden van Star Wars Battlefront 2 laten zien. De beelden worden live getoond om 20:00 uur Nederlandse tijd. De beelden worden getoond tijdens een panel van 'The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront 2' op de Star Wars Celebration te Orlando, Florida.

Blake Jorgensen, de financiële baas van Electronic Arts, heeft laten weten tegenover GameSpot dat Star Wars Battlefront 2 grotere en betere werelden moet krijgen dan het eerste deel. De games gaan nog meer gebruik maken van de content uit de films. De beste man kon alleen niet meer vertellen dan dit.

Het evenement vindt plaats op 13 tot 16 april aanstaande. Mogelijk wordt tijdens dit event ook een nieuwe trailer getoond van de achtste episode van de Star Wars-film. Hierover is nog niets officieel bekendgemaakt.

Bron: VG24/7
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer