Downloadnieuws: Mafia III, MLB The Show 17, Rain World

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De week is doormidden en dat kan maar één ding betekenen, we gaan weer kijken naar wat jij kunt downloaden aan games. Deze week heeft Microsoft een mooie aanbieding met Mafia III, komt PlayStation met de grootste honkbal-game en is de unieke game; Rain World te koop.

Xbox Live Gold Deal - Mafia III

Mafia III kwam vorig jaar uit en heeft sinds deze week een demo en zijn eerste DLC, genaamd: Faster, Boy!. Nu heeft Microsoft een mooie deal voor je. De game is, als je Xbox Live Gold hebt, voor maar 35,00 euro beschikbaar. Als je dan ook nog eens de season pass erbij haalt ben je nog steeds voordeliger uit dan elders.

PlayStation Store - MLB The Show 17

Als sportfan is deze titel er eentje die ook weer wordt toegevoegd aan mijn bibliotheek. In MLB The Show 17 ga jij het nieuwe seizoen in van de MLB. Met alle nieuwe spelers kun jij weer laten zien waarom je mag spelen in de MLB.

Steam - Rain World

In deze unieke indiegame, die ook beschikbaar is voor de PlayStation 4, ben jij een Slakkat. Je moet op zoek naar voedsel en onderdak in een wereld die wemelt van de gevaren. Je grootste gevaar is regen die met bakken uit de hemel komt en iedereen dreigt te verdrinken. Rain World is nu verkrijgbaar met twintig procent korting voor 15,99 euro.

Lees meer