Nieuwe beelden uit Tomb Raider-film vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist zijn er nieuwe beelden uit de nieuwe Tomb Raider-film opgedoken. Je kunt de beelden hieronder bekijken. We zien de Zweedse actrice, Alicia Vikander, als de beroemde avonturierster schitteren in de reboot van de originele film uit 2001.

De nieuwe Tomb Raider-film verschijnt in 2018 op het witte doek. In de film gaat de 21-jarige Lara Croft opzoek naar haar vader op een onbekend Chinese eiland. Hij was op zoek naar de oude Dolk van Xian, maar verdween. Lu Ren, een oude vriend van haar vader, helpt haar op weg. Ze raken diep in de shit.

In de film speelt Dominic West (uit The Wire) de vader van Lara Croft, 's werelds beroemdste gamepersonage. Walton Gogging (bekend uit Sons of Anarchy) speelt de slechterik in de film dat in maart volgend jaar moet verschijnen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer