South Park: The Fractured But Whole komt niet naar Nintendo Switch

door Alex Zweers
 • Bron: IGN
 • De tweede South Park-game, , komt niet naar de Nintendo Switch. Dit heeft een vertegenwoordiger van de South Park-studio laten weten via Comedy Central aan IGN. Ubisoft wilt vooralsnog geen reactie geven.

  De South Park-studio plaatst onlangs een waarin de suggestie werd gewekt dat de RPG naar de nieuwe console van Nintendo gaat komen. Maar dit werd even later weer tenietgedaan. De Tweet zou refereren naar 2006, toen Cartman in het tiende seizoen van de populaire tekenfilmserie drie weken moest wachten op de komst van de Wii.  De Tweet is een beetje ongelukkig geplaatst, aangezien de game tweemaal over is uitgesteld. De game komt in het fiscale jaar van 2018, maar een definitieve releasedatum is vooralsnog onduidelijk. Het uitstellen van de game kan er misschien toch mee te maken hebben dat er een Nintendo Switch-versie in de maak is, ondanks het wordt ontkent.

  Ubisoft heeft in het verleden eerder een game (lees: ), die allang klaar was, uitgesteld om het vervolgens op meerdere platforms tegelijk uit te brengen. Als de game toch ineens gaat verschijnen op de Nintendo Switch verbaast ons dit niets.

  Game informatie

  South Park: The Fractured but Whole

   south-park-the-fractured-but-whole
   Platform:
   PlayStation 4
   Releasedatum:
   17 oktober 2017
   Genre:
   RPG
   Ontwikkelaar:
   Obsidian Entertainment
   Uitgever:
   Ubisoft

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked