Downloadnieuws: Splatoon 2 demo, Resident Evil Sale, Brothers: A Tale of Two Sons

Geplaatst: 22 maart 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is woensdag en dat betekent zoals gebruikelijk dat het tijd is voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met de Splatoon 2 Global Testfire demo, een Resident Evil Sale en Brothers: A Tale of Two Sons.

Nintendo eShop Splatoon 2 Global Testfire

Deze zomer verschijnt Splatoon voor de Nintendo Switch. Dit weekend komt Nintendo met de Splatoon 2 Global Testfire. Tijdens deze demoperiode kan de game uitgebreid worden getest door spelers. De demo twee maps: The Reef en de Musselforge Fitness. In deze maps kunnen spelers aan de slag met vier wapens waaronder de Splat Dualies, Splat Roller, Splat Charger en een nog niet aangekondigd verfwapen.

Xbox Live - Resident Evil Sale

Deze week vindt er een grote Resident Evil Sale plaats in de Xbox Live Marketplace. Het gaat om de Resident Evil-games, Deluxe Editions en DLC. De korting varieert van 17 tot 60 procent en geldt onder andere op Resident Evil, Resident Evil: Revelations 2 Deluxe Edition en op het recent uitgebracht Resident Evil 7.

Steam - Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers: A Tale of Two Sons is nu in de aanbieding voor de pc. In de game speel je als twee broers die op zoek moeten naar een medicijn voor hun zieke vader. Het unieke van de game is dat je de ene broer bestuurt met de linker joystick van de controller en de andere broer met de rechter joystick. Dit zorgt voor bijzondere en uitdagende puzzels. Brothers A Tale of Two Sons kost normaal 14,99 euro, maar is tot en met 27 maart aan te schaffen in de Steam Store voor 2,99 euro.

Lees meer