Downloadnieuws: FlatOut 4: Total Insanity, Styx: Shards of Darkness, Danganronpa 1/2 Reload

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Woensdag gehaktdag. Althans, als je niet je geld uitgeeft aan dikke games die weer gaan uitkomen deze week. De meest vreemde game van de week is in mijn ogen toch wel Danganronpa 1.2 Reload. Ja, een hele mond vol. Maar er komen natuurlijk ook nog andere games uit.

PSN - Danganronpa 1.2 Reload

Danganronpa 1.2 Reload is een game die ik al vaker heb langs zien komen toen ik alleen nog maar op de PlayStation Vita gamede. Deze games uit de franchise, Danganronpa Trigger Happy Havoc en Danganronpa 2 Goodbye Despair, zijn nu gebundeld in deze collectie. Ga nu aan de slag met deze nogal aparte games voor de PlayStation 4.

PSN, XBL - FlatOut 4: Total Insanity

Eindelijk kan ik terug naar de tijd dat ik hele avonden met mijn vader de voorganger van deze racegame speelde. Met FlatOut 4: Total Insanity ga je racen op een extreme manier. Ook de klassieke stuntmodus keert terug en die was altijd al briljant te noemen. FlatOut 4: Total Insanity is vanaf 17 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De game kent een adviesprijs van 59,99 euro, maar ik te pre-orderen met twintig procent korting.

PSN, Steam - Styx: Shards of Darkness

Ik mocht al aan de slag met Styx in zijn nieuwe avontuur Shards of Darkness. Zoek uit hoe je een level moet halen en sluip je een weg langs de vele vijanden. Echter is alleen ook maar zo alleen, ga daarom dan ook samen met iemand aan de slag in de game. Styx: Shards of Darkness is vanaf nu te downloaden en krijgt van ons vier van de vijf gouden sterren. Styx: Shards of Darkness kent een adviesprijs van 49,99 euro.

Lees meer