Pc-versie The Elder Scrolls: Legends lanceert vandaag

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Bethesda Softworks heeft vandaag een nieuw online kaartspel uitgebracht, namelijk de pc-versie van The Elder Scrolls: Legends. Voor fans van The Elder Scrolls serie is dit ontzettend goed nieuws, omdat ze hun favoriete wereld terug kunnen zien in een strategisch kaartspel.

Het spel is al een tijdje uit op béta, maar vandaag is dat label er eindelijk af. Daarnaast is er nu ook de allereerste PvE content aangekondigd. Het gaat The Fall of The Dark Brotherhood heten en het speelt zich af voor de gebeurtenissen in The Elder Scrolls V: Skyrim. Het PvE verhaal zal de speler laten infiltreren in, je raadt het al, The Dark Brotherhood. Met die groep moordenaars is de spanning gegarandeerd en als je een fan bent van andere titels uit The Elder Scrolls serie, dan raad ik je aan om ten eerste alle bestaande spellen uit te spelen en vervolgens het kaartspel te spelen.

De pc-versie is officieel en de andere varianten volgen later dit jaar. Verder komt er komend jaar ook nog meer content bij, dus er is genoeg om naar uit te kijken.

Bron: Bethesda
Lees meer