Downloadnieuws: PlayStation Plus games maart bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

PlayStation heeft zojuist de PlayStation Plus-games van maart bekendgemaakt. Eerder deze week was er al een gerucht en dit gerucht blijkt waar te zijn. De twee prominente titels van deze maand zijn namelijk: Tearaway Unfolded en Disc Jam.

Een korte maand betekent dat we weer snel nieuwe gratis games kunnen binnen hengelen. Ook deze maand biedt weer een zestal van games die dankzij de abonnementsdienst zijn te downloaden. Deze maand kunnen we aan de slag met: Tearaway Unfolded (PS4), Disc Jam (PS4), Lumo (PSVita, PS4), Under Night In-Birth Exe:Late (PS3), Earth Defence Force 2025 (PS3), en Severed (PSVita).

De meest bekende titel in de reeks is natuurlijk Tearaway Unfolded van Little Big Planet ontwikkelaar Media Molecule. Dit was de eerste game die ik ooit voor Gameliner heb mogen reviewen en ik heb me hier uitstekend mee weten te vermaken. De nieuwe line-up is vanaf 7 maart binnen te halen. Op 7 maart worden onder andere Little Big Planet 3 en Not a Hero uit de line-up gehaald. Wees er dus snel bij mocht je deze nog niet hebben binnengehaald.

De PlayStation Plus-games staan altijd garant voor flink wat discussie. Ik vind het deze maand persoonlijk meevallen. Wat vinden jullie?

Bron: PlayStation Blog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer