DICE onthult alle DLC voor Battlefield 1

Geplaatst: 1 maart 2017 15:20
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Electronic Arts en ontwikkelaar DICE hebben alle DLC voor Battlefield 1 onthuld. Het gaat om vier grote DLC-packs waarvan They Shall Not Pass al bekend was. De andere drie DLC-packs zijn In the Name of the Tsar, Turning Tides en Apocalypse.

De vier DLC-packs zijn onderdeel van de Battlefield 1 Premium Pass, maar natuurlijk ook los verkrijgbaar. We wisten al dat de eerste DLC zich zou focussen op het Franse leger, maar nu is ook de informatie van de andere content bekend. Het tweede DLC-pack draait om het Russische leger, het derde om amfibische oorlogsvoering en het laatste om de beruchtste gevechten van de Eerste Wereldoorlog.

Bekijk hieronder de volledige omschrijving van de vier DLC-packs:

Battlefield 1 They Shall Not Pass
- Speel als een van de meest meedogenloze legers in de Eerste Wereldoorlog: het Franse leger. Doe mee aan de barbaarse gevechten in de hel van Verdun, en daal af in de krochten van Fort de Vaux waar een barbaarse strijd woedt in de met gas gevulde gangen. Doe mee aan de grootste Franse tankaanval van de oorlog bij de oevers van de Aisne-rivier.
Battlefield 1 In the Name of the Tsar
- Betreed met het Russische leger het grootste front van de Eerste Wereldoorlog. Sluit je aan bij de legendarische huzaren tijdens het Broesilov-offensief in Galicië (Oost-Europa). Doe mee aan de schermutselingen van de Albion-aanval in een ijskoude archipel en vecht in de besneeuwde ravijnen van de verraderlijke Łupków-pas.
Battlefield 1 Turning Tides
- Doe mee aan de amfibische oorlogvoering van de Eerste Wereldoorlog. Stort je met de nieuwe torpedojager in intense tactische maritieme confrontaties. Leer alles over het Coastal Class-luchtschip in de hevige interactie tussen land, lucht en zee. Doe mee aan de gewaagde aanval op de haven van Zeebrugge en bestorm de stranden in de eerste dagen van de Slag om Gallipoli.
Battlefield 1 Apocalypse
- Ga over-the-top in de beruchtste gevechten van de Eerste Wereldoorlog. Verover zwaarbevochten terrein met bruut gereedschap en unieke wapens geboren uit wanhoop en impasses. Nooit eerder kwamen de afschuwelijke verschrikkingen van de Grote Oorlog dichterbij dan tijdens deze afdaling in de hel. Bereid je voor op de Apocalyps.

Het eerste DLC-pack voor Battlefield 1 genaamd They Shall Not Pass verschijnt deze maand voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Persbericht Electronic Arts
Lees meer