Downloadnieuws: TLoZ: Breath of the Wild, Horizon Zero Dawn, Night in the Woods

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De week is doormidden en het is weer tijd om de nodige games te downloaden. Deze week zijn het niet de minste want de eerste twee titels zijn knallers van jewelste. De laatste is een titel waar ik zelf mijn oog op heb laten vallen en hem daarom met jullie wil delen. Hier komen ze.

Nintendo eShop - The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Jawel, ook in Deze Week heb ik deze game behandeld. Het is de grootste launchtitel voor de Nintendo Switch die deze vrijdag in de winkels ligt. Afgelopen zondag konden een aantal gelukkige klanten van de Mediamarkt in Groningen al met de game aan de slag. Bij hun is Link al druk bezig om Hyrule te bevrijden van Calamity Ganon. Voor de rest is The Legend of Zelda: Breath of the Wild vanaf vrijdag beschikbaar voor de Wii U en Nintendo Switch voor 69.99 euro.

PlayStation Store - Horizon Zero Dawn

Ook deze titel stond centraal in Deze Week, maar dat mag ook wel met een titel van Nederlandse bodem. In Horizon Zero Dawn ga je aan de slag met Aloy in een post-apocalyptische wereld rond het jaartal 3000. De aarde is niet meer van ons, maar van gemechaniseerde beesten. Aan jou de taak om op deze beesten te jagen en zo te overleven. En dat de game een grote is, werd wel duidelijk in Rudy's review. Horizon Zero Dawn is vanaf vandaag te koop in de PlayStation Store voor 59.99 euro.

PlayStation Store - Night in the Woods

Ga aan de slag met Mae Borowski die haar studie aan de wilgen heeft gehangen. Ze keert terug naar het vervallen Possum Springs, een voormalig mijnstadje. Toch heeft de tijd niet stilgestaan en oude vrienden zijn niet meer die de mensen die ze ooit geweest zijn. Er gebeuren vreemde dingen in de schemeringen van de stad en het bos. Ga op stap met Mae en zoek uit wat de stad en het bos allemaal te bieden heeft. Ontdek wat voor geheimen de stad en het bos allemaal herbergen in dit avonturenspel. Night in the Woods is nu te downloaden in de PlayStation Store voor 23.99 euro.

Lees meer